Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yılsonuna Kadar Kazma Vurulacak”

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel Yalova İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının ve hasılat paylaşımı ile ihale edilen yerde kurulacak olan AVM’nin de yapımı için ilk kazmanın bu yıl içerisinde vurulacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yılsonuna Kadar Kazma Vurulacak”

Yalova İl Özel İdaresi araç parkının yer aldığı Çınarcık Yolu üzerindeki alan bir süre önce gerçekleştirilen ihale ile hasılat paylaşımı yöntemi ile ihale edilmişti. İhaleyi alan firma bölgede zemin etüdü çalışmalarını da tamamlamıştı. Bu konuda firma Yalova Belediyesi’nden ruhsat başvurusunu kısa bir süre içerisinde gerçekleştirecek. İl Özel İdaresi açısından bir diğer önemli çalışma ise yeni hizmet binası çalışması. Bu noktada da plan ve proje çalışmaları bitirildi. Şu anda ihale sürecinin hazırlıkları gerçekleştiriliyor. Gerek İl Özel İdaresi yeni hizmet binası inşaatı ve gerekse hasılat paylaşımı yöntemi ile ihale edilen yerdeki çalışmalar hakkında bilgi veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı hasan Soygüzel, alınan mesafe hakkında bilgi verdi. Yılsonuna kadar ilk kazmanın vurulacağı müjdesini de veren Soygüzel, “Yalova İl Özel İdaresi yeni binasının yapım çalışmaları hakkında bilgiler veren Yalova il Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “Bizim Çınarcık Yolu üzerinde hasılat paylaşımı yöntemi ile ihale ettiğimiz ve AVM projesi de Yalova İl Özel İdaresi Binasının ihale hazırlık çalışmaları da hızla devam ediyor. Yeni hizmet binasının ihalesini yapacaklar. Hasılat paylaşımı yöntemi ile ihale ettiğimiz yerde de tanıtım ve satış ofisleri kurulmaya başlandı. Belediyeden de ruhsat başvurusunda bulunacaklar. Her ikisine de bu yıl içerisinde kazma vurulmuş olacak.” dedi.

Çınarcık yolu üzerinde yapılacak olan AVM 25 dönümlük bir alana oturacak. Yalova İl Özel İdaresi yeni Hizmet Binası ise 3 bin metrekarelik bir alana sahip olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.