Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ve Sakarya Valileri İşbirliğini Güçlendirme Kararı Aldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek iki il arasındaki işbirliğini güçlendirmek amacıyla önemli istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Ve Sakarya Valileri İşbirliğini Güçlendirme Kararı Aldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve eşi Prof. Dr. Cemil Kaya, Sakarya’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz tarafından karşılandı. Valilik anı defterini imzalayan Vali Kaya, ardından mevkidaşıyla işbirliği ve koordinasyon konularında detaylı görüşmeler yaptı.

Vali Dr. Hülya Kaya, Yalova ve Sakarya illerinin tarih, kültür ve ekonomi alanlarında benzerlikler taşıdığını vurgulayarak, "Yalova ve Sakarya, Marmara Bölgesi'nde stratejik öneme sahip iller arasında yer alıyor. Bu iki şehrin tarihî ve kültürel bağlarının yanında, sanayi ve tarım alanlarındaki işbirliğinin de daha ileri seviyelere taşınması büyük önem arz ediyor. Koordinasyonumuzu güçlendirmek adına atılacak her adım iki ilimiz için de çok değerli olacaktır," dedi.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz de ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek, Yalova'nın Marmara Bölgesi'ndeki konumunun stratejik önemi üzerinde durdu. Vali Karadeniz, "Yalova, tarım, sanayi ve turizmi bir arada barındıran, Marmara'nın incisi diyebileceğimiz bir il. Bu işbirliğini daha da güçlendirmek adına bizler de her türlü katkıya hazırız. Sakarya ve Yalova’nın ortak projelerle bölgesel kalkınmada önemli roller üstleneceğine inanıyorum," diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.