Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyon düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, 140 gram skunk maddesi, bir adet 9 milimetre tabanca ve 9 adet tabancaya ait fişek, bir adet 7.65 milimetre tabanca ve 6 adet tabancaya ait fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Yalova'da sokak satışı yapmak üzere yola çıkan şüphelileri takibe aldı. Ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı durdurarak S.Ş., B.B. ve M.Ö. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin üst aramalarında ve araçta yapılan aramalarda, 140 gram skunk maddesi, bir adet 9 milimetre tabanca ve 9 adet tabancaya ait fişek, bir adet 7.65 milimetre tabanca ve 6 adet tabancaya ait fişek ele geçirildi.

S.Ş. ve B.B. isimli şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, M.Ö. isimli şüpheli ise 3136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden S.Ş. ve B.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini ve toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.