Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Toplu Taşıma Denetimlerinde 743 Araca Ceza

Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarına yönelik yaptığı denetimlerde 743 araca ceza kesti.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’da Toplu Taşıma Denetimlerinde 743 Araca Ceza

1 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, trafik güvenliğini tehlikeye atan ihlallere karşı sıkı kontroller yapıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.01-08 Eylül tarihleri arasında trafik kazalarını en aza indirmek ve toplu taşıma güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, özellikle seyir halinde cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali, yolcu indirme ve bindirme kurallarına uymamak ve taşıma sınırı üzerinde yolcu alınması gibi ihlaller hedef alındı. Bu kapsamda, Yalova genelinde faaliyet gösteren 884 şehir içi toplu taşıma aracı denetlendi. Yapılan incelemeler sonucunda, eksiklikleri tespit edilen 743 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince toplamda 1.987.995 TL tutarında para cezası kesildi.

Denetimler Devam Edecek

Yalova Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliği ve vatandaşların huzuru için denetimlerin aralıksız devam edeceğini vurguladı. Emniyet yetkilileri, toplu taşıma araçlarının güvenliğini artırmayı ve trafik kazalarını en aza indirmeyi hedeflediklerini belirterek, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.