Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya Bursa’da Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Bursa Valisi Erol Ayyıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bursa’da kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Kaya, Yalova’da süren proje ve yatırımlar ile yaşanan sorunlar ve talepleri konusunda da istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Vali Kaya Bursa’da Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Bursa’ya giden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın ilk durağı Bursa Valiliği oldu. Valiliğe gelişinde Bursa Valisi Erol Ayyıldız tarafından karşılanan Vali Kaya ardından makamda mevkidaşı ile sohbet etti. Yalova ve Bursa arasındaki ilişkilerin de konuşulduğu ziyarette, Yalova ve Bursa arasında yıllardır gelişmiş güçlü bağların olduğuna dikkat çekildi.

Vali Kaya ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Dr. Haluk Yıldız ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı’ya da iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Bursa Orman Bölge Müdürü Esat Şimşek, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek ve Gemlik Kaymakamı Uğur Turan'a ise nezaket ziyaretinde bulunan Vali Kaya, Yalova’da sürdürülen yatırımlar, projeler, sorunlar ve talepler konusunda da bölge müdürleri ile istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.