Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatlılar Derneği'nden YTSO'ya Teşekkür Plaketi

Yalova Tokatlılar Derneği, “Tokatlılar Buluşuyor” etkinliğine verdikleri destek için Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek’e teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tokatlılar Derneği'nden YTSO'ya Teşekkür Plaketi

Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, dernek üyeleriyle birlikte Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret ederek, Başkan Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Galip Atik’e, 15 Eylül tarihinde düzenlenen “Tokatlılar Buluşuyor” etkinliğine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu. İncebiz, yaptığı açıklamada, “Bu organizasyonun hayata geçirilmesinde YTSO'nun verdiği destek, Tokatlı hemşerilerimizi bir araya getirmek açısından çok kıymetliydi. Derneğimizin faaliyetlerine verdikleri katkılar için müteşekkiriz” dedi.

Teşekkür plaketini aldıktan sonra konuşan YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, “Yalova’nın farklı kültürleri ve insanlarıyla bir araya gelmesi, dayanışmanın ve kardeşliğin güçlenmesi bizim için büyük önem taşıyor. YTSO olarak bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı ziyaret, Yalova’da toplumun farklı kesimlerinin bir araya geldiği buluşmalara olan desteğin devam edeceğinin göstergesi olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.