Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tarım Sektörünün Geleceği İçin Çalışmalara Destek Vereceğiz”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Tarım Sektörünün Geleceği İçin Çalışmalara Destek Vereceğiz”

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar ile tarımsal üretim ve gelecek planlamaları üzerine görüşmelerde bulunan Büyükgümüş, tarım sektörünün gelişimi için çalışmalara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Büyükgümüş'ü kuruma gelişinde Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar karşıladı. Kurumu gezen ve personelleri selamlayarak sohbet eden Büyükgümüş ardından Parıldar'dan ildeki tarımsal çalışmalar, tarımsal üretim, proje ve desteklemeler gibi konularda bilgiler aldı.

Ziyaretin başında, İl Müdürü Suat Parıldar, Büyükgümüş’e Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Tarımın Planlanması” kapsamında yürüttüğü projeler ve ildeki tarımsal faaliyetler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Parıldar, 2025, 2026 ve 2027 yıllarına ait Bitkisel, Hayvansal ve Su Ürünleri üretimi hedeflerini ve bu hedeflere ulaşmak için yürütülen çalışmaların detaylarını paylaştı.

Parıldar, ayrıca tarımsal üretimin öngörülebilir ve yönetilebilir hale getirilmesi amacıyla yürütülen projeler ve bu projelerin Yalova’daki uygulama süreçleri hakkında bilgi verdi. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar 2025-2027 yılları için planlanan üretim hedefleri ve tarım sektörüne sağlanan destekler konusundaki bilgileri Büyükgümüş’e aktardı.

Ziyaret sırasında Büyükgümüş, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerini gezerek personelle sohbet etti ve onların çalışmalarında başarılar diledi. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün geleceğe yönelik tarımsal hedefleri ve stratejileri hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret, verimli bir şekilde gerçekleşti. Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova’nın tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğini belirtti.

Ziyaretin sonunda Büyükgümüş, tarım sektörünün Yalova ekonomisi için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Tarımsal üretimin artırılması ve sektörün gelişmesi için yürütülen tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Yalova’nın tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için Bakanlığımızın projelerine katkıda bulunmaya kararlıyız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.