Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Servis Şoförlerini Şok Eden Karar

Yalova il merkezi sınırları içinde servis hizmeti veren şoförlerin belgeleri, Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Servis Şoförlerini Şok Eden Karar

Yalova Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, bu karara karşı Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yalova Belediye Meclisi'ne çözüm çağrısında bulundu.

Yalova Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çetin il merkezi sınırları içerisindeki servis çeken şoför esnafının belgelerinin Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü tarafından iptal edildiğini duyurdu. Çetin zamanında alınan ve Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Şoförler Odasının muhalefet şerhi koymasına rağmen geçen bu kararın doğurduğu sonucun servis çeken şoför esnafının mağduriyet yaşamasına neden olduğunu söyledi.

Bu noktada Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yalova Belediye Meclisi üyelerine seslenen Çetin, esnafın yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi gerektiğini vurgulayarak, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yalova Belediye Meclisi'ne şu çağrıyı yaptı, ““Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yalova Belediye Meclisi'ne çağrıda bulunarak, geçmişte
 25 Mayıs 2023 tarihinde il genelinde değil sadece belediye sınırları içerisinde Yalova Belediyesi’nin Emniyet ve Jandarma ile birlikte P plakaların tahdid kapsamına alınması sağlandı. Biz bu karara Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Şoförler Odası olarak muhalefet şerhi koyduk. Buna rağmen siyasi güç kullanılarak karar alındı. Fakat Bursa Ulaştırma 4. Bölge Müdürlüğü'nden tahdidli plakalara 4D (S) belgesi eklenemeyeceğinden tüm şoför esnafının belgelerinin iptal edildiğini bildirdi. Bizde tüm servis çeken tüm şoför esnafımıza bu kararı bildirdik. Servis çeken şoför esnafımız karşılaşmış olduğu bu sorundan dolayı oldukça mağduriyet yaşamıştır. Mağduriyetin giderilmesi adına Yalova Belediye Meclisi'nin konuyu inceleyerek alacağı karar ile acilen servis çeken şoför esnafımızın bu sıkıntısını çözüme kavuşturmasını istiyoruz. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve meclis üyelerinin bu noktada duyarlı davranacaklarına olan inancımız da tamdır. “

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.