Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Park Halindeki Araç Alevlere Teslim Oldu

Yalova’nın Kazımiye TOKİ Konutları üzerinde park halindeki bir araç alev alarak yanmaya başladı. Görgü tanıkları ise araca bir şahıs tarafından yanıcı madde atıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Park Halindeki Araç Alevlere Teslim Oldu

Edinilen bilgiye göre Elmalık Yolu üzerinde bulunan TOKİ Kalıcı Konutlarında park halinde olan bir araç yanmaya başladı. Olayı görenler durumu itfaiyeye bildirdiler. Bu esnada araçtan sıçrayan alevler çevredeki otları tutuşturunca konutlarda yangın tehlikesi ile karşı karşıya kaldılar. Kısa süre içerisinde belirtilen noktaya ulaşan Yalova İtfaiyesi ekipleri önce yanan araca ardından da tutuşan otlara müdahale ederek alevleri kısa sürede etkisiz hale getirdiler. Bu esnada çevredeki vatandaşlar ise yangını korku dolu gözlerle izlediler.

Kundaklama şüphesi
Öte yandan bölgedeki bazı vatandaşlar araca yaklaşan bir adam gördüklerini ve o adamın elindeki yanıcı maddeyi araca atarak kaçtığını söylediler. Görgü tanığı vatandaşların iddiaları emniyeti de harekete geçirdi. Kundaklama şüphesi üzerinde duran güvenlik güçleri geniş çaplı araştırma başlattılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.