Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Salih Aydın Kocaeli İl Müdürlüğü’ne Atandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın Kocaeli SGK İl Müdürlüğü görevine atandı. Aydın’ın yerine ise SGK Yalova İl Müdür Yardımcısı Sami Tuşik getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mehmet Salih Aydın Kocaeli İl Müdürlüğü’ne Atandı

Yalova’da özellikle kayıtdışı istihdam konusunda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve uzun süredir ilde görev yapan SGK Yalova il Müdürü Mehmet Salih Aydın, Kocaeli iline atandı. Kocaeli il müdürü olarak önümüzdeki hafta göreve başlayacak olan Aydın Yalova’nın kendisi için çok özel bir yerinin olduğunu ifade etti. Burada çok güzel anılarının olduğunu ve çok sağlam dostluklar kurduğunu dile getiren Aydın, “Yalova’da çok güzel çalışmalara imza attık. Benim için çok özel bir il olan Yalova her zaman kalbimde müstesna bir yerde olacak. Bizler devlet memurlarıyız. Ülkemizin her yeri bizim için vatan toprağıdır. Kocaeli ilimizde de elimizden gelen tüm gayreti gösterecek ve ülkemizin, milletimizin menfaatleri için mesai yapacağız” dedi.

SGK Yalova il Müdürü Mehmet Salih Aydın’dan boşalan makama ise SGK Yalova İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sami Tuşik getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.