Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurumsal İşbirliği Ve Koordinasyon Geliştirilecek

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'ı ziyaret etti. Ziyarette kurumlar arası koordinasyonun daha da güçlendirilmesi konusu ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kurumsal İşbirliği Ve Koordinasyon Geliştirilecek

Konuğunu makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Termal Belediyesi'nin ilçede sürdürdüğü çalışmalar hakkında Laçin'e detaylı bilgiler verdi. Ayrıca, Termal Belediyesi ile Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'a kendisini ağırladığı için teşekkür etti. Kurumsal çalışmalar hakkında bilgi paylaşarak, Termal Belediyesi ile koordinasyonun daha da güçlendirilmesini kendisinin de istediğini belirten Laçin, ortak projelere imza atabileceklerini ifade ederek, iki kurum arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekti.
Görüşme boyunca, Acar ve Laçin, gelecekte yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği fırsatları üzerinde istişarelerde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.