Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kore Gazisi Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kore Gazisi Necmettin Çatalbaş yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeni ile evinde hayata gözlerini yumdu. Çatalbaş için Öğlen Namazına müteakiben Yalova Merkez Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kore Gazisi Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çatalbaş’ın ailesi taziyeleri kabul etti. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, kaymakamlar, kurum müdürleri, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile cenaze namazı kılındı. Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk namaz esnasında yaptığı konuşmada hayata gözlerini yuman gazi için dualar ederek helallik istedi. Ardından kılınan cenaze namazı sonrasında askeri tören düzenlendi. Gazi Necmettin Çatalbaş’ın tabutunu omuzlara alan askerler askeri törenle cenaze aracına kadar gazinin cenazesini taşıdılar. İl Protokolü ve askerler de son yolculuğuna uğurlanan gaziyi selamladılar. Kore Gazisi Necmettin Çatalbaş götürüldüğü Yalova Paşakent Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi. Biz de Yalova Hayat Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi, yakınları ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Vali Kaya başsağlığı diledi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ise Necmettin Çatalbaş’ın vefatı nedeni ile Yalova Valiliğinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayınlayarak, “Çok üzgünüm. Kore Gazimiz Necmettin Çatalbaş Amcamızın rahmeti rahmana kavuştuğu haberini büyük bir teessürle öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.” Sözlerini paylaştı.
Vali Kaya ölümünden kısa bir süre önce Necmettin Çatalbaş’ı evinde ziyaret ederek acil şifalar dilemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.