Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere Sahilinde Koku Sorunu Çözüldü

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Mavi Bayraklı Saralkent Sahili'nde ortaya çıkan koku sorununu çözmek için yürütülen çalışmaların başarıyla tamamlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kaytazdere Sahilinde Koku Sorunu Çözüldü

Belediye ekipleri, mendirek alanında yapılan temizlik çalışmalarıyla sahildeki kötü koku ve bataklık sorununu ortadan kaldırdı.

Yalova'nın Mavi Bayraklı önemli plajlarından biri olan Saralkent Sahili'nde yaşanan koku sorunu, Kaytazdere Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar sayesinde çözüme kavuşturuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, sahildeki sorunların giderilmesi için kapsamlı bir temizlik çalışması yürüttüklerini belirtti.

Başkan Doğan Çitil, sahildeki kötü koku ve bataklık oluşumunun, mendirek alanında kanal açılmadığı için meydana geldiğini ifade ederek, “Mavi Bayraklı Saralkent Sahilimizde temizlik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Mendirek yapım aşamasında sirkülasyon eksikliğinden kaynaklanan koku ve bataklık sorununu çözmek için ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. 3 metre genişliğinde bir kanal açtık ve ardından denizin dibini ve yüzeyini iş makineleriyle temizledik. Tüm çalışmaları yerinde inceleyerek bizzat takip ettik” dedi.

Çitil, yapılan bu çalışmalar sayesinde Saralkent Sahili'nin eski güzelliğine kavuştuğunu belirterek, hem yerli halkın hem de turistlerin sahilden güvenle faydalanabileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.