Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kadın Girişimcilerimizin Her Zaman Yanındayız”

Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi iş hayatında da etkin roller üstlenmelerini savunan ve bu anlamda onlara destek veren Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya bu alanda ki güzel örnekler sunan işletmeleri de ziyaret ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Kadın Girişimcilerimizin Her Zaman Yanındayız”

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalovalı kadın girişimcilerden Şebnem Göktürk tarafından kurulan Lavanta Yalova adlı işletmeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Kaya'ya, Yalova Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Selçuk Yaman ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hatice Dündar eşlik etti. Lavanta Yalova işletmesini gezen Vali Kaya, Şebnem Göktürk'ten işletme hakkında detaylı bilgiler aldı. Yalova Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Selçuk Yaman ise tarımsal üretim yapan işletmelere sağlanan destekler hakkında bilgi verdi.

Vali Dr. Hülya Kaya, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Kadın girişimciliği toplumun her alanında olduğu gibi iş dünyasında da çok önemli. Şebnem Göktürk'ün oluşturduğu Lavanta Yalova gibi örnekler, kadınların başarılarını ve bu anlamdaki katkılarını gözler önüne seriyor. Kadınlarımızın bu tür girişimlerle hayatın her alanında etkin roller üstlenmeleri, sadece onların değil, toplumumuzun da kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda Şebnem Göktürk'ü ve onun gibi girişimci kadınlarımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Vali Kaya, ayrıca kadın girişimciliğini desteklemek adına çeşitli projeler ve destek programları geliştirdiklerini belirterek, "Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayız ve onların başarılı olmaları için gereken tüm desteği sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.