Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti’de Köfteci Yusuf’a Destek Verdi

Ürünlerinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf’a bir destek de İYİ parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve yönetim kurulu üyelerinden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
İyi Parti’de Köfteci Yusuf’a Destek Verdi

Köfteci Yusuf’un Yalova Şubesine giderek burada yemek yiyen Kendir ve beraberindekileri, “Adalet ile yönetin, insanlarımızın ekmeği ve huzuru ile oynamayın artık” dedi.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve yönetim kurulu üyeleri Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi sonrasında yaşanan polemiklere Köfteci Yusuf’un Yalova Şubesi’ne giderek cevap verdiler. Burada yemek yiyen ve personellerle sohbet eden Kendir ise bölgeye fabrika gibi istihdam sağlayan bir işletmenin yıpratılmasından hoşnut olmadıklarını ifade etti. Kendir yaptığı açıklamada, “Köfteci Yusuf’u ziyaret edip, köftesini afiyetle yedik.  Gündem konusu ise; Ürünlerinde Domuz eti var mı? Yok mu? Tartışmanın geldiği noktaya baktığımızda ise devlet kurumlarının devleti yönetenlerce nasıl güvenilirliğinin kaybettirildiğini, yıpratıldığını ve itibarsızlaştırıldığını açık olarak görüyoruz. Cambaza bak cambaza ile milletin dikkatini başka tarafa çekmek isteyenlerin verdiği zarar artık boylarını aşmıştır ! Millet ile siyasetten, millete rağmen siyasete heveslenenler bu işler helal midir? Haram mıdır? Düşünmelidirler ! İşletmemize göz attığımızda ise; yaklaşık 60 kişi çalıştığını ve neredeyse bacasız fabrika gibi bölge halkına istihdam oluştuğunu görmekteyiz.  Halk sağlığını ilgilendiren konularda şeffaf olmak ve bir hata varsa bunu zamanında düzeltmek, düzelttirmek ve bilgilendirmek denetleyici kurumlarımızın sorumluluğundadır. Bu sorumsuzluk ise bizleri bu noktaya getirmiştir. Diyeceğim odur ki; Adalet ile yönetin, insanlarımızın ekmeği ve huzuru ile oynamayın artık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.