Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane Yolunda Çalışmalara Başlandı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ön tarafında yer alan yolda yaşanan çökme sonrasında yolun yapımı ile ilgili ihale gerçekleştirilmişti. İhaleyi alan firma şantiyelerini kurduktan sonra çalışmalara başladı. Yolun 6 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Hastane Yolunda Çalışmalara Başlandı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ön tarafındaki yolda bir çökme yaşanmış ve sonrasında ise yolu tutan duvarlarda bir miktar esne me ve kayma yaşanmıştı. Yol trafiğe kapatılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonrasında ise yolun yapım ihalesi yenilenmişti. İhalenin müjdesini ise AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol vermişti. İhaleyi alan firma yer teslimi sonrasında alanda şantiyelerini kurdu. Gerekli personeller ile ekip ve ekipmanlar da Yalova'ya getirildi. Firma yolun yapımı ve kazık çakılması işlemlerine ise resmen başladı. Yolda bir daha her hangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçmek üzere 250 metrelik alana toplamda 14 bin 500 beton kazık çakılacak. Çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanması ve yolun yeniden kullanıma açılması hedefleniyor.

Çalışmalar çerçevesinde bölgede yapılacak kazı çalışmalarından çıkacak hafriyatın ise Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yan tarafında yer alan ve kısmen kayma tespit edilen noktaya aktarılacağı ve böylece buradaki sorunun da ortadan kaldırılacağı dile getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.