Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk Ekmek Ve Kent Lokantası İçin Geri Sayım Başladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in seçim vaatleri arasında yer alan Halk Ekmek ve Kent Lokantası için geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Halk Ekmek Ve Kent Lokantası İçin Geri Sayım Başladı

70 liraya 3 kap sıcak yemek sunulacak olan Kent Lokantası 19 Ekim 2024 Cumartesi günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in de katıldığı bir törenle açılacak.

CHP’nin yerel seçim sonrasında kazandığı neredeyse tüm illerde devreye sokmaya başladığı Halk Ekmek ve Kent Lokantası için Yalova’da da tüm hazırlıklar tamamlandı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in de yakından takip ettiği bu ikin hizmetin ilk 19 Ekim 2024 Cumartesi günü CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Gökhan Zeybek’in de katılımı ile hayata geçecek. Yalova Emekliler Lokali’nin yerinde oluşturulan lokanta dargelirli vatandaşlara ucuz yemek sağlayacak. 3 kap sıcak yemeğin 70 TL’den vatandaşa sunulacağı Kent Lokantası, daha şimdiden vatandaşlar tarafından merakla beklenmeye başladı bile. Kent Lokantası sadece bir noktada kalmayacak. Belediye Gaziosman Paşa Mahallesi’nde de bir lokanta daha oluşturarak vatandaşların hizmetine sunacak.

Halk Ekmek kabini yerleştirildi
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in de seçim vaatleri arasında yer alan Halk Ekmek içinde en önemli süreç gerçekleştirildi. Eski belediye binasının ön tarafındaki Mahaçkale Parkı’na yerleştirilen Halk Ekmek kabini de kısa bir süre içerisinde hizmete girecek. Vatandaşlara her gün piyasanın altında ekmek sunacak olan Halk Ekmek’te amacın kar değil vatandaşın ucuz ekmekle buluşmasını sağlamak olarak belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.