Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel'den Başkan'a Plaket

Yalova Güç Birliği Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel sabah kahvaltısında federasyona üye derneklerin hazırladığı teşekkür plaketi Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel  tarafından federasyon başkanı Mehmet Gürel’e takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Gürel'den Başkan'a Plaket

Yalova Güç Birliği'nin düzenlediği geleneksel sabah kahvaltısı, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'in katılımıyla gerçekleşti. Federasyonu oluşturan dernek başkanlarının hazır bulunduğu kahvaltıda, Belediye Başkanı Mehmet Gürel, dernek başkanları adına hazırlanan plaketi, Federasyon Başkanı İlhami Başkan’a takdim etti.

Başkan Gürel, törende yaptığı konuşmada, “Güç Birliği’nin hizmetlerini, çabasını takdir ediyoruz ve elimizden gelen destekle her zaman yanlarında olmaya hazırız,” dedi.

Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan, takdim edilen plaket için teşekkür ederek, ödülün kendisi açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. Başkan, "Bu plaket, çalışmalarımızın takdir edildiğinin bir göstergesi. Güç Birliği olarak Yalova'ya hizmet etmeye devam edeceğiz," dedi.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Güç Birliği Federasyonu'na üye derneklerin yöneticileri ve temsilcileri de katıldı. Toplantı, birlik üyelerinin soruları ve Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in cevaplarıyla devam etti, ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.