Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel 100 Günlük Çalışmalarını Açıkladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel göreve gelmesinin üzerinden geçen 100 günlük süre içerisinde yapılan çalışmaları Yalova kamuoyu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Gürel 100 Günlük Çalışmalarını Açıkladı

Mahalli İdareler seçimleri sonrasında Yalova Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gürel aradan geçen 100 günlük süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Bu çerçevede çalışmalarını alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyecilik, kültürel belediyecilik olmak kaydı ile 4 ana başlıkta toplayan Gürel, “100 günlük görev süremiz içerisinde 18 bin 890 metre ana ishale hattı çalışmasını tamamladık. 2 bin 866 noktada su, kanalizasyon ve yağmur suyu kanalı çalışması gerçekleştirdik. Şehit Yaşar Kuş Caddesi, Rahmi Üstel Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi,  asfaltlama çalışmalarına başladık. 100 günlük görev süremiz içerisinde toplamda 5 bin 310 ton asfalt serdik” dedi.

“Gece gündüz demeden çalışacağız”
Yalova’ya hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, “Daha da güzel bir Yalova hayaliyle çıktığımız bu yolculukta 100 günü geride bıraktık. Bu sürede hayata geçirdiğimiz çalışmalardan önemli başlıkları sizlerle ara ara paylaşmak istiyorum. Yalova Belediyesi olarak, gece gündüz demeden sizlerin konforu ve kentimizin güzelliği çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.