Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emeklilere Özel Hastanelerde Yüzde 20 İndirim

Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü emeklilerin özel sağlık hizmetlerinden de indirimli bir şekilde faydalanmalarını sağlayacak önemli adımlar atmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Emeklilere Özel Hastanelerde Yüzde 20 İndirim

Bu çerçevede SGK ile Uzmanlar ve Aktif Hastaneleri ile yapılan anlaşma gereğince emeklilere yüzde 20’lik bir indirim uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan etmesiyle birlikte, Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bir dizi projeyi hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda, Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu ile birçok işletme arasında emeklilere yönelik indirim sağlayan protokoller imzalandı. Bu çerçevede geçen hafta değişik sektörlerden 37 işletme ile anlaşma sağlanarak emeklilere indirim müjdesi verilmişti. Bu firmalara 14 yeni firma daha eklenerek indirim uygulayan firma sayısı 51’e yükseldi. Yeni eklenen firmalar arasında 2 özel hastanenin de yer alması emeklileri mutlu etti. Uzmanlar ve Aktif Hastaneleri ile yapılan anlaşma gereğince emeklilere bu özel hastanelerdeki hizmetlerde yüzde 20’lik bir indirim uygulanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Salih Aydın "Emeklilerimizin refahını desteklemek amacıyla çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Geçen hafta 37 firma bize destek vererek emeklilerimiz için indirim kampanyasına katıldılar. Şimdi aralarında 2 özel hastanenin de yer aldığı 14 firma daha bu listeye eklendi. Bu amaca yönelik her alanda tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Çalışmalarımızda bizimle beraber olan tüm işletmelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

İndirimlerden E-Devlet uygulamasından alınacak Dijital Emekli Kartı veya Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan alınacak Emeklilik Belgesi ile faydalanılabilecek. 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek olan indirimlerle ilgili olarak "emekliler.gov.tr" web sitesi "Fırsatlar" sekmesinden bilgi alabilecekler.

İndirimlerden faydalanılabilecek olan firmalar ise şu şekilde kamuoyu ile paylaşıldı;
Beyda Oto Yıkama (), Arn Saat-Kuyumculuk (%20), El Sultan Selim Gıda San. (%5), Simatech Cep Aksesuar (%20), Beyaz Optik (%20), Mercan GSM (%20), Acarlar77 Gıda (), Şenol Erkek Kuaförü (%20), Uzmanlar Hastanesi (%20), Aktif Hastanesi (%20), Pera Desing (%20), Umut Usta Diyarbakır Kadayıfçısı (), Krone Hotel Çınarcık (), Mega Matbaa (%20), Black Bird Thermal Hotel (%30), Mer-Tur Hotel (%25), V Dent Diş Kliniği (%20), Vizyon Optik (%20), Yalova Rivay Et (), Osmanlı Baklavaları (), Elegance Resort Otel (), Mersinli Ciğerci Yusuf (), Kulis Kafe (), Hotel Vela Verde (), Maxwell Resort Hotel (-%25), Lova Hotel (-), Sümeray Erkek Giyim ve Ayakkabı (%20), Yalova Fizyoness Fizyoterapi (), Yalova Kent Lokantası (), Mumay Halı (%20), Tezcan Pide (), Jakamen Yalova (%20), My World Lounge (), Güneş Optik (%20), Boğaziçi İşitme Cihazları (%20), Beyaz Işık Diş Kliniği (%20), Duru Wınox Araç Yıkama (%25), Aydın Kuru Temizleme (), Dadaş Otomotiv&Emlak (%30), Yalova'nın Geceleri (), Dry Clean Kuru Temizleme (), Efe Tavukçuluk (), Cadde Test&Tür (), Damak Gıda (%5), Ömür Kuru Temizleme (%20), Sıla Baharat (), Çiğköfteci Ali Baba (), Kuaför Derviş (), Fatih Kundura (), Nova Bilgisayar (), Nokta Saat (), Şahinler ()

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.