Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekim Ayında Doğan Yaşlılara Sürpriz Yaş Günü Kutlaması

Çınarcık Huzurevi'nde Ekim ayında doğan yaşlılar, öğrenciler ve Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Laçin'in katılımıyla unutulmaz bir doğum günü kutlaması yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ekim Ayında Doğan Yaşlılara Sürpriz Yaş Günü Kutlaması

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet alan ve Ekim ayında doğan yaşlılara, sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi. Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte, yaşlılar duygusal anlar yaşadı.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin de bu anlamlı günde yaşlıları yalnız bırakmadı. Laçin, yeni yaşına giren büyükleri tek tek kutlayarak onlarla uzun sohbetler etti. Yaş günü pastasını huzurevinde kalan diğer yaşlılarla ve öğrencilerle birlikte kesen yaşlıların mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Yaşlılar, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Arif Laçin ve öğrencilere teşekkür ederek, huzur dolu bir gün geçirdiklerini belirttiler. Etkinlikte, samimi sohbetler ve duygusal anlar yaşandı. Burada bir konuşma yapan Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Laçin, “Kıymetli büyüklerimizle bu özel anları paylaşmak bizim için de büyük bir mutluluk. Onların her zaman yanındayız,” dedi.

Ardından huzurevi sakinleri söylenen şarkılar ve ikramlar eşliğinde eğlenerek unutulması güç bir gün geçirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.