Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durmak Yok Yola Devam

Yalova İl Özel İdaresi yaz aylarının en verimli şekilde değerlendirilerek köy yollarının bakım ve onarımını yapmak için özverili ve tempolu bir çalışma ortaya koyuyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Durmak Yok Yola Devam

Yalova İl Özel İdaresi, 2024 yılı asfaltlama ve sathi kaplama çalışmalarına yaz aylarının sıcaklarına rağmen ara vermeden devam ediyor. Köylere ulaşımın daha güvenli ve modern bir hale getirilmesi için ekipler büyük bir özveriyle çalışıyor. Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, sıcak asfaltlama ve sathi kaplama gibi çalışmaların sadece yaz aylarında yapılabildiğini belirterek, "Bu ayları en iyi şekilde değerlendirebilmek adına olanca gücümüzle çalışıyoruz. Yaz aylarının sıcak geçmesine rağmen ekiplerimiz çok zor şartlarda da olsa özverili bir çalışma ortaya koyuyorlar. Amacımız köylerimize kesintisiz, güvenli ve modern bir dolaşım ağı sağlamak" dedi.

Yılmaz, çalışmaların planlı ve programlı bir şekilde yürütüldüğünü ve birçok köy yolunun asfaltlandığını, bazı bölgelerde de sathi kaplama çalışması yapıldığını ifade etti. Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz bu sayede köylere ulaşımın artık çok daha kolaylaştığını vurguladı.

Köy muhtarları da Yalova İl Özel İdaresi'ne teşekkür ederek, ilettikleri tüm taleplerin mümkün olan en kısa sürede yerine getirildiğini belirttiler. Muhtarlar, yolların asfaltlandığını ve bazı bölgelerin de sathi kaplama ile düzenlendiğini dile getirerek, bu çalışmalar sayesinde köylere ulaşımın artık çok daha kolaylaştığını söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.