Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boşanma Aşamasındaki Eşine Bıçak Çeken Şahsı Polis Vurdu

Yalova’da Telekom İl Müdürlüğü’nde çalışan boşanma aşamasındaki eşi G.D’nin yanına giden A.R.D eşine ve onu engellemeye çalışan kurum personellerine bıçak çekti.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Boşanma Aşamasındaki Eşine Bıçak Çeken Şahsı Polis Vurdu

G.D adlı kadının KADES uygulamasını kullanması üzerine kısa sürede olay yerine gelen polislerin dur ihtarına uymayan saldırgan omuz ve bacak bölgesinden vurularak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre A.R.D ve G.D adlı çift boşanma aşamasındaydı. Bir nedenle Rüstempaşa Mahallesi, Şefika Sokak üzerinde bulunan Türk Telekom Yalova Şubesi’ne gelen A.R.D burada görevli olan eşi G.D‘ nin yanına giderek bıçak çekti. G.D adlı kadın ise telefonunda yüklü olan KADES uygulamasını kullandı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler. Elinde bıçakla eşi G.D ve kurum personellerini tahdit eden A.R.D adlı şahsı bıçağı bırakarak teslim olması yönünde uyardılar. Görgü tanıklarının da ifadelerine göre çabalara tepki gösteren şahıs elindeki bıçakla polisin üzerine doğru yürüyünce polisler şahsı omuz ve ayak bölgesinde vurdular. Yaralanan şahıs olay yerine gelen ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Yaşanan saldırı olayı esnasında kurumda olan vatandaşlar ise güvenlikçiler tarafından üst katlara yönlendirilerek olası bir yaralanmanın önüne geçildi. Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.