Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslanhan Ve Bolat Ankara'da Temaslarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu'nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Arslanhan Ve Bolat Ankara'da Temaslarda Bulundu

Ziyarette Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bolat da hazır bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu'na yaptığı ziyarette, engellilere yönelik yapılacak çalışmalarda ortak akıl ile hareket etmek istediklerini belirtti. Ziyaret sırasında Konfederasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, engelli sorunlarının çözümünde ortak çalışmaların önemini vurguladı.

Görüşmeler sonrasında Konfederasyon Başkanı ve yönetim, Memur-Sen Genel Merkezi'ne giderek Engelliler Komisyon Başkanı ile birlikte Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti. Bu buluşmada, kamuda çalışan engellilerin sorunları ve çözüm yolları konusunda iş birliği yapılması için görüş alışverişinde bulunuldu ve dayanışma içinde hareket etme kararı alındı.

Murat Arslanhan, Ankara’da gerçekleştirilen temasların oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, "Engelli bireylerin sorunlarını çözmek ve haklarını savunmak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.