Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyol, Bakan Uraloğlu'ndan Hastane Yolu İçin Destek İstedi

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünden geçen yolda yaşanan çökme ve kayma sorununu yeniden gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akyol, Bakan Uraloğlu'ndan Hastane Yolu İçin Destek İstedi

Proje çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Akyol, ihale sürecine bir an önce geçilmesi talebini iletti.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan yolda yaşanan çökme ve toprak kayması nedeniyle hastaneye ulaşımda zorluklar yaşanmaya başlamıştı. Trafiğe kapatılan yolun bu bölümü için Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından çalışmalara başlandı. Gerekli raporlamaların ardından yeni planlama süreci tamamlandı. İhale sürecine hazır olan yol, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yakında ihaleye çıkarılacak. İhale sonrasında, yolun yeni plana uygun olarak yeniden yapım işlemlerine geçilecek.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol bu çerçevede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek gelinen nokta ile ilgili bilgileri paylaştı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Akyol, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek çöken hastane yolumuzun yapımıyla ilgili talebimizi tekrardan ilettik. Bakanımıza desteği için teşekkür ederiz," dedi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve hastaneye ulaşımın güvenli hale getirilmesi için gereken adımların atıldığını vurgulayan Akyol, Yalova halkının bu süreçten en az şekilde etkilenmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yolun çökme ve kayma sorununun giderilmesi için titizlikle raporlamalar yapıldı ve yeni bir planlama süreci başlatıldı. Bu planlama sürecinin tamamlanmasının ardından yol ihale sürecine hazır hale getirildi. İhale sonrasında, yolun yeni plana uygun olarak yeniden yapımına başlanacak. Yalova halkının güvenli ve rahat bir ulaşım sağlayabilmesi için gereken tüm çalışmaların hızla tamamlanması hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.