Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar’dan Yaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve AK Parti Termal İlçe Başkanı Cağlar Erdinç, Yalova Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman’a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Acar’dan Yaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Termal İlçe Başkanı Cağlar Erdinç ile birlikte Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Selçuk Yaman'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yaman’ın bu göreve atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Acar, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün ilde tarımsal kalkınmaya sağladığı katkıları yakından takip ettiklerini belirtti.

Başkan Acar, "Termal ilçesi olarak tarımsal faaliyetlerin önemini biliyoruz. Yalova Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazırız. Kurumlar arası iş birliğiyle, ilimizin tarımsal gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz," dedi.

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Selçuk Yaman, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “İl genelinde tarımsal projelerle ilgili yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Termal’deki tarımsal faaliyetler üzerine daha fazla iş birliği yapmayı ve projeler geliştirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

Ziyaret sırasında, Termal’deki tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılabilecek iş birlikleri de değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.