Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar’dan Oda Başkanlarına İade-İ Ziyaret

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar kendisini ziyaret eden YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, YESO Başkanı Necati Erbul ve Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Acar’dan Oda Başkanlarına İade-İ Ziyaret

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul ve Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Acar, ilk olarak YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt'u ziyaret ederek birlik çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra sırasıyla YESO Başkanı Necati Erbul ve Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Esnafların karşılaştığı sorunlar ve talepleri üzerine istişarelerde bulunan Başkan Acar, Termal Belediyesi'nin ve belediye çalışmalarının detaylarını paylaştı.
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt, YESO Başkanı Necati Erbul ve Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, Başkan Acar'a teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.