Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 Şüpheli Gözaltında

Yalova merkezli 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında yakalanan 7 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
7 Şüpheli Gözaltında

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. 26 Haziran 2024 tarihinde, Yalova merkezli olarak İstanbul, Bursa ve Antalya illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti ile Hint keneviri bitkisi yetiştirdikleri tespit edilen şahıslar hakkında yapılan operasyonlarda, suça karıştıkları belirlenen C.Z., E.Z., İ.T., M.M., S.S., Ö.O. ve S.Y. isimli 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Ekipler, şüphelilerin ikamet adresleri ve kullandıkları araçlarda Narkotik Maddeler Arama Köpekleri Gölge ve Zeytin eşliğinde aramalar gerçekleştirdi. Bu aramalarda ele geçirilenler: 27 kök Hint keneviri bitkisi, 924 gram skunk maddesi, 1 adet vakumlama cihazı, 11 adet vakumlu ambalaj paketi, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.  Ayrıca, Hint keneviri bitkisi üretimi ve çoğaltımında kullanılan: 44 adet LED lamba, 4 adet ısı-nem ölçme cihazı, 4 adet havalandırma cihazı, 1 adet karbondioksit tüpü, 1 adet havalandırma kanalı, Çeşitli biyolojik ve kimyasal sıvı takviyeler yakalandı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 2313 sayılı kanuna muhalefet suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan C.Z., E.Z., İ.T., M.M., S.S., Ö.O. ve S.Y. isimli şüpheliler hakkında tahkikat sonrası adli işlemler başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençlerin sağlıklı geleceği için uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik kararlı mücadelesini sürdürecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.