Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 Bin Araca 11 Milyon Ceza Kesildi

Yalova’da yapılan trafik denetimlerinde 7 bin 829 araç sürücüsüne toplamda 11 milyon 790 bin 474 lira para cezası kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
7 Bin Araca 11 Milyon Ceza Kesildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 2024 yılının ilk 6 ayında yapılan denetimler ve hatalı görülen araç sürücülerine kesilen para cezalarının istatistiklerini kamuoyu ile paylaştı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi, kazaların önlenmesi ve trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla araç sürücülerine yönelik denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtti. Denetimlerin bir diğer amacı da sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerini daha üst seviyeye çıkarmak.

2024 yılının ilk yarısında Yalova genelinde yapılan denetimler esnasında kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen 7 bin 829 araç ve sürücüsüne toplamda 11 milyon 790 bin 474 TL tutarında trafik idari para cezası uygulandı. Yetkililer, halkın huzuru ve güvenliği için denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.