Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 Tabanca Ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucunda, 13-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen uygulama ve devriye faaliyetlerinde toplam 6 ruhsatsız tabanca ve 146 adet fişek ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
6 Tabanca Ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen operasyonlarda, çeşitli noktalarda şüphe üzerine durdurulan araçlar ve şahıslar üzerinde aramalar yapıldı. Çınarcık, Altınova ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekipleri, farklı tarihlerde gerçekleştirdikleri bu aramalarda birçok ruhsatsız silah ve fişek ele geçirdi. Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın üzerinde arama yaptı. Aramada S.B. isimli şahısın üzerinde 1 adet Kırıkkale marka ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Yine 06 plakalı araç içerisinde bulunan M.T. isimli şahısın yapılan kontrolünde 1 adet Beretta marka ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliği, 77 plakalı araç içerisinde H.Ş. isimli şahıstan 1 adet Astra marka ruhsatsız tabanca ve 34 adet fişek ele geçirdi. Aynı gün, Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, 77 plakalı araç içerisinde K.A. isimli şahısın yapılan üst ve araç aramasında 1 adet HK P200 USP ibareli ruhsatsız tabanca ve 86 adet fişek buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 42 plakalı bir aracı durdurarak arama gerçekleştirdi. Araç içerisinde bulunan Ü.B. ve Ö.S. isimli şahısların yapılan üst araması ve araçta gerçekleştirilen aramada 1 adet Glock marka ve 1 adet SIG ibareli ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 21 adet fişek bulunarak el konuldu.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, bu başarılı operasyonlar sonucunda toplamda 6 ruhsatsız tabanca ve 146 adet fişek ele geçirildiğini duyurdu. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir," ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.