Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yeni Transferlerle Eksiklerini Tamamlayacağız”

Semt77Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez, Ankara’da düzenlenen Yalçın Efe Basketbol Turnuvası sonrasında açıklamalarda bulundu. Dönmez, eksiklerin farkında olduklarını ve yeni transferlerle bu açıkları kapatacaklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yeni Transferlerle Eksiklerini Tamamlayacağız”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Semt77Yalovaspor hazırlık amacı ile katıldığı Yalçın Efe Basketbol Turnuvası dönüşü açıklama yaptı. Takım adına değerlendirmede bulunan Semt77Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez turnuvanın eksikleri görme açısından son derece yararlı ve faydalı geçtiğini dile getirdi. Dönmez, turnuvada ligin başlamasından birkaç hafta önce hazırlıklarını tamamlamış rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, "Ligin başlamasına 3 hafta kala, 3 hazırlık maçı daha yapacağız. Bu maçlarla lige daha hazır girmek istiyoruz. Umarım, bizim adımıza sakatlıksız bir süreç olur" dedi. Şanssız bir sakatlık yaşayan Martin Krampelj’in 2-3 hafta forma giyemeyeceğini belirten Dönmez, fiziksel ve taktiksel açıdan takımı üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade etti.

Transfer Çalışmaları Sürüyor

Eksik oyuncuların tamamlanmamış olmasının, hazırlık maçlarında istedikleri performansı sahaya yansıtamamaya neden olduğunu dile getiren Dönmez, "Oyun kurucu pozisyonuna transfer ettiğimiz Wes Clark'ın da takıma katılmasıyla antrenman tempomuzun ciddi bir artış göstermesini bekliyoruz. Eksiklerimizin farkındayız ve yeni transferlerle bunları tamamlayacağız" diye konuştu.

Takımın tam formuna kavuşması için sabırlı olunması gerektiğini belirten Dönmez, "Bir veya iki yabancı transferimiz daha olacaktır. Özellikle uzun pozisyonundaki yabancı oyuncu transferi için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hedefimize ulaşmak için en büyük ihtiyacımız, taraftarlarımızın bize olan inancıdır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.