Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavru'dan Birliktelik Çağrısı

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, ildeki spor kulüplerinin başkanları ile düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi. Burada birliktelik çağrısında bulunan Yavru, “Yalovaspor veya Yalova Yeşilovaspor, şehrimizi 3. ligde temsil etmelidir.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yavru'dan Birliktelik Çağrısı

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, spor kulüpleri başkanları ile bir araya geldi. Bu sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Yalovaspor Futbol Kulübü Başkanı Ali Yavru, başta Yalova Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç olmak üzere il genelindeki futbol kulüpleri başkanları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu.

Kadıköy Belediyesi Seyir Tepesi Lokalinde gerçekleşen toplantıda konuşan Yavru, "Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Yalovaspor veya Yalova Yeşilovaspor, şehrimizi 3. ligde temsil etmelidir. Şehrimizin marka değeri artmalıdır," dedi.

Spor kulüplerinin birlikte çalışarak Yalova'nın futbol potansiyelini daha üst seviyelere taşıması gerektiğini vurgulayan Yalova Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç ve diğer kulüp başkanları da toplantıda söz alarak, Yalova'nın futbol geleceği için iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti ve Ali Yavru'ya bu anlamlı buluşmayı organize ettiği için teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.