Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor,Basket Fenerbahçe Beko’yu Ağırlıyor

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Semt77Yalovaspor, taraftarının desteğiyle galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalovaspor,Basket Fenerbahçe Beko’yu Ağırlıyor

Geçtiğimiz hafta Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes’e konuk olan Semt77Yalovaspor, bu hafta ligin bir diğer güçlü ekibi Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak. 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 18.00’de Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, Beinsports’tan canlı olarak yayınlanacak. Maçın biletleri ise satışa sunuldu.

Semt77Yalovaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik ekip ve oyuncular, geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyeti unuttuklarını ve bu hafta evlerinde konuk edecekleri Fenerbahçe Beko karşısına galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Takımın teknik ekibi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Fenerbahçe Beko ile oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Sahada elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz, ancak Yalova seyircisinin desteği de bizim için çok değerli. Tüm taraftarlarımızı 90. Yıl Spor Salonu’nda takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.”

Semt77Yalovaspor, bu zorlu karşılaşmada taraftar desteğiyle sahadan puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.