Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Tenis Ve Dağcılık Kulübü’nde Sporcular Rüzgar Gibi Esti

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF)  Ulusal turnuvaları arasında yer alan “14 Yaş Hafta Sonu” organizasyonuna 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü’nün kortları ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Tenis Ve Dağcılık Kulübü’nde Sporcular Rüzgar Gibi Esti

Yalovalı sporcuların yanı sıra İstanbul, Bursa, Edirne, Ankara, Mersin, Artvin, Samsun, Muğla, Balıkesir, İzmir, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, Afyon, Konya Zonguldak’tan olmak üzere toplam 64 sporcu ter döktü.

Yalova’da düzenlenen 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvasında Arda Aytimur başhakem olarak, Hüseyin Tunç ve Ergün İncirbölen ise gözlem hakemi olarak görev yaptı. İlimiz adına 10 sporcu korta çıkarken 5’i derece elde etti. Tek erkeklerde Ankara’dan Mert Ali Ayaz şampiyon olurken, İstanbul’dan Çağan Şah Budak ikinci, aynı ilden Metehan Kaya üçüncü oldu. Tek kızlarda ise Bursa’dan Janseli Duru Bayrak birinciliği kazanırken, İstanbul’dan Nida Nur Bayrak ve Yağmur Bulak iki ve üçüncülüğü aldı. Yalovalı sporculardan Zeynep Kılınç, Ada Duru Cesur ve Öykü Naz Bağda mücadele ettikleri 3. Grupta ilk üç sırayı alırken, Helen Yalçın ise 4. Grupta birinci oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.