Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası Wushu Müsabakalarıyla Son Buldu

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası 2024, Wushu branşında yapılan müsabakalarla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası Wushu Müsabakalarıyla Son Buldu

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası kapsamında Wushu turnuvası gerçekleştirildi. 13 farklı branşta gerçekleştirilen oyunlarda, Wushu müsabakaları nefes kesti. 90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda Kent Kupası kapsamında ikincisi düzenlenen Wushu müsabakalarında yüzü aşkın sporcu ringde galibiyet için ter döktü. Müsabakalara Bursa’nın Orhangazi İlçesinden de spor kulüpleri katılım gösterdi.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Yalova Wushu-Kungfu Spor Kulübü Başkanı Ali Kanberoğlu, bu turnuvanın sporcuların kendini geliştirmesi ve daha büyük turnuvalara hazır olması adına çok önemli olduğunu belirtti. Kanberoğlu, turnuvayı tertip eden Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne ve destek olan tüm kurumlara teşekkür etti.

Kanberoğlu konuşmasında; “Bugün burada, Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası kapsamında düzenlenen Wushu turnuvasında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu turnuvanın, sporcularımızın kendilerini geliştirmeleri ve daha büyük turnuvalara hazırlanmaları adına çok önemli bir fırsat olduğuna inanıyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne ve destek olan tüm kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize başarılar diliyorum, iyi mücadeleler!” ifadelerini kullandı.

Turnuvaya katılan antrenörler, organizasyonun başarılı ve yararlı olduğunu ifade ederek, sporcuların deneyim kazanmaları ve Wushu sporunun daha geniş kitlelere ulaşması için bu tür turnuvaların devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

Turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları, Yalova Wushu Kung-fu Spor Kulübü Başkanı Ali Kanberoğlu, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz ve Yürütme Kurulu Üyesi Sezgin Altınel tarafından takdim edildi. Turnuva, madalya töreni ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Turnuvaya ayrıca Milli Sporcu Hakan Kanberoğlu, Ömer Allar ve Yasir Mutlu katılım gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.