Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soygüzel'den Yalovaspor'a Destek Ziyareti

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalovaspor Başkanı Ali Yavru'yu tesislerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Soygüzel'den Yalovaspor'a Destek Ziyareti

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalovaspor Başkanı Ali Yavru'yu tesislerde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Soygüzel, Yavru'ya görevinde başarılar dileyerek, Yalovaspor'un Yalova için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Soygüzel, "Yalovaspor'un profesyonel liglerde olması gerektiğine inanıyorum. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL) de mücadele edecek takıma başarılar diliyorum," dedi.
Soygüzel, Yalovaspor'un başarısının tüm Yalova halkı için büyük bir gurur kaynağı olacağını belirterek "Yalovaspor'un hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz," dedi.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yalovaspor'un ilk etapta BAL'dan çıkmasını ve ardından da profesyonel ligde tutunmasını hedefliyoruz. Bu süreçte desteğiniz bizim için çok önemli," ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Ali Yavru, Hasan Soygüzel'e takım forması ve atkısı hediye etti. Soygüzel ve Yavru, bir süre daha istişarede bulunarak takımın geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.