Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Futbolculara Formalarını Başkan Yele Dağıttı

Çiftlikköy Belediyespor halı saha tesislerinde altyapı futbolcularıyla bir araya gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 400 minik sporcuya yeni sezon formalarını teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Minik Futbolculara Formalarını Başkan Yele Dağıttı

Yeni sezon öncesinde tüm altyapı branşlarında hazırlıklarını sürdüren, bir yandan da yaz futbol okulu çalışmalarını devam ettiren kırmızı siyahlılarda forma sevinci yaşandı. Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte minik sporcularla buluşan Başkan Yele, altyapıda ter döken çocuklara yeni sezon formalarını takdim etti. Kırmızı siyahlı formalarına kavuşan minik futbolcular, bir yandan da Başkan Yele ile hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi.

Geleceğin sporcularının Çiftlikköy’de büyük emeklerle yetiştiğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nün malzeme dağıtma etkinliğine katılarak, altyapılarımızda ter döken minik sporcularımıza 400 takım forması teslim ettik. Başta Kulüp Başkanımız Suat Kaan Aydın olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim. Sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettiğimiz bu güzel günde, geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.