Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kapanma İddiaları Asılsızdır”

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Zeki Ertürk, kamuoyunda çıkan kulübün kapandığına dair iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Kapanma İddiaları Asılsızdır”

Ertürk, kulübün teknik direktörü Mihrican Deviren önderliğinde ve takımın tüm oyuncularıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Yeni Sezon Hazırlıkları Tam Gaz

Voleybol Şube Sorumlusu Zeki Ertürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı olarak yeni sezon hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Teknik Direktörümüz Mihrican Deviren'in önderliğinde ve takımımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde, takımımızın üstün başarılar sergileyeceği bir sezona giriş yapacağız. Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Adil Yele'nin desteği ve liderliğinde, takımımız dur durak bilmeden, son sürat çalışmalarına devam edecektir."

Hedef: 2024-2025 Sezonu 2. Lig Kadınlar Voleybol Şampiyonluğu

Ertürk, kulübün hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, “Hedefimiz, 2024-2025 sezonunda 2. Lig Kadınlar Voleybol Liginin şampiyonu olmaktır. Bu süreçte tüm Çiftlikköy halkının desteğine ihtiyacımız olacak. Bizleri maçlarımızda yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz" dedi.

Taraftarların Desteği Önemli

Zeki Ertürk, taraftarların desteklerine olan inancını dile getirerek, "Çiftlikköy’de hedef sürekli bir üst lige çıkmaktır. Bunun için hak ettiğimiz Sultanlar Ligi'ne çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki günlerde takımımız ile ilgili gelişmelerden kamuoyunu bilgilendireceğimizi buradan beyan ederim. Çiftlikköy halkının desteği, takımımızın başarısı için büyük önem taşımaktadır" şeklinde konuştu.

Takımdan Güzel Haberler Gelmeye Devam Edecek

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında birçok yenilik ve transferle adından söz ettirecek. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı, taraftarlarını ve tüm sporseverleri heyecanla yeni sezona davet ediyor.

Takımın başarılarıyla ilgili güncel bilgileri takip etmek için Çiftlikköy Belediyespor’un resmi kanallarını takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.