Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Güreşçilerimiz U20 Avrupa Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek

3-5 Temmuz tarihlerinde Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenecek U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Termal Belediyespor’dan 4 kadın güreşçi de yer alacak. Şevval Çayır, Tuba Demir, Sevim Akbaş ve Dilan Tan, Türk Bayrağını gururla dalgalandırmak için mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kadın Güreşçilerimiz U20 Avrupa Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek

3-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenecek U20 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Kadın Güreş Milli Takımı, bugün ilk karşılaşmalarına başlayacak. Şampiyonada ülkemizi temsil edecek sporcular arasında Termal Belediyespor’dan 4 kadın güreşçi de bulunuyor. Şevval Çayır, Tuba Demir, Sevim Akbaş ve Dilan Tan, Türk Bayrağını göndere çekmek ve başarılı sonuçlar elde etmek için mindere çıkacak.

Termal Belediyesporlu güreşçiler, daha önceki uluslararası turnuvalarda elde ettikleri derecelerle dikkat çekti. Avrupa derecelerine sahip bu yetenekli sporcuların, Sırbistan’daki şampiyonadan da madalya ile dönmeleri bekleniyor.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, milli takım kadrosunda yer alan Termal Belediyesporlu güreşçilere başarılar dileyerek, “Kadın güreşçilerimiz uluslararası alanda büyük başarılar elde ettiler ve bu başarılara yenilerini eklemek için çalışıyorlar. Kendilerine ve milli takımımıza başarılar diliyorum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonadan madalyalarla dönmelerini umut ediyorum” dedi.

U20 Avrupa Güreş Şampiyonası, 3 Temmuz’da başlayarak 5 Temmuz’da sona erecek. Termal Belediyesporlu sporcular, şampiyonada elde edecekleri derecelerle hem kulüplerini hem de ülkemizi gururlandırmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.