Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girgin, Federasyon Başkanlığına Aday Oldu

Yıllarca Vücut Geliştirme sporuna hizmet eden Koray Girgin, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığına aday oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Girgin, Federasyon Başkanlığına Aday Oldu

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu, yeni başkan ve yönetim kurulunu seçmeye hazırlanırken, bu sürece Yalovalı iş insanı ve sporcu Koray Girgin de dahil oldu. Yıllarca vücut geliştirme sporuna hizmet eden Girgin, federasyon başkanlığına adaylığını koydu. Mevcut başkan Niyazi Kurt, yeniden aday olmayacağını ve bu süreçte Girgin’e tam destek vereceğini açıkladı.

Kurt yaptığı açıklamada, “Federasyon başkanı olarak, yaklaşık 13 yıldır görev yapıyorum. Bu süre zarfında, herhangi bir maddi menfaat gözetmeksizin camiamıza hizmet ettik. Şimdi, federasyonumuzun başında vücut geliştirme ve fitness camiasından birinin olmasının hayırlı olacağına inanıyorum. Bu nedenle başkanlık adaylığından çekiliyor ve Koray Girgin’i destekliyorum,” dedi.

Girgin ise Kurt’un desteğinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Niyazi Kurt’un senelerdir bu branşta elde ettiği başarılar için teşekkür ediyorum. Başkanımın desteğini kazanmak benim için büyük bir onur. Camiamız için bu desteği galibiyetle taçlandırmayı umut ediyorum,” şeklinde konuştu.

Yapılacak olan kongrede Koray Girgin’in Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.