Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Acar’a Semt77yalovaspor Forması

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar Semt77Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ve yöneticilerini makamında ağırladı. Acar bu yıl Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Semt77Yalovaspor’a başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkan Acar’a Semt77yalovaspor Forması

Semt77Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna, Semt77Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez ve takım yöneticileri Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı makamında ziyaret ederek takımın bu yıl ligde kullanacağı formayı hediye ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, “Semt77Yalovaspor’a ligde başarılar diliyorum. İlimizi süper ligde temsil eden tek takım olan Semt77Yalovaspor’un başarılı bir sezon geçireceği inancındayım. Biz de Termal Belediyesi olarak takımımızı yürekten destekliyoruz” dedi.

Burada konuşan Semt77Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ise, “Termal Belediyesi’nin sporun her alanına verdiği destekleri takdir ediyoruz. Özellikle ata sporumuz güreşin gelişimin ve bu sporda alınan başarıları dikkatle takip ediyoruz. Başkanımızı da maçlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.
Semt77Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna, takımın hazırlıkları, yeni transferler ve lig süreci hakkında Acar’a bilgiler aktardı. Acar konukları ile bir süre daha istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.