Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atakent Hastanesi Sağlık Sponsoru Oldu

Yalova Özel Atakent Hastanesi imzalanan protokolle bu yıl Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Semt77 Yalovaspor’un sağlık sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Atakent Hastanesi Sağlık Sponsoru Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Semt77 Yalovaspor, Yalova Özel Atakent Hastanesi ile 2024/2025 sezonu için sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. İmza törenine, Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ve hastane yetkilileri katıldı.

Sporcuların sağlık durumlarının izlenmesi, performanslarının artırılması ve tıbbi destek konularını kapsayan anlaşmanın imza töreni  sırasında konuşan Semt77 Yalovaspor  Başkanı Orbay Tuna, "Sporcularımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Yalova Özel Atakent Hastanesi ile yapmış olduğumuz bu iş birliği, takımımızın başarısı için büyük bir adım. Sağlıkla, performansla dolu bir sezon geçireceğimize inanıyorum," dedi.

Yalova Özel Atakent Hastanesi yetkilileri de, Semt77 Yalovaspor ile yaptıkları bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sporcuların sağlığına en üst düzeyde katkı sunacaklarını belirttiler.

Bu anlaşma ile birlikte Semt77 Yalovaspor, Yalova'nın başarısı için önemli bir adım daha atmış oldu. Takım, yeni sezonda büyük hedeflere ulaşmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.