Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“MHP İle Hiç Bir Alakası Bulunmamaktadır”

Yalova Adliyesi önünde meydana gelen ve sonunda 2 kişinin yaralanması ile son bulan kavga olayı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, MHP'nin adının haksız yere bu tip olaylara karıştırılmasının doğru olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“MHP İle Hiç Bir Alakası Bulunmamaktadır”

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan adliye bahçesindeki 2 grubun tekmeli tokatlı kavgası ile başlayan ve sonrasında da silahla yaralanmaya kadar ilerleyen olay sonrasında bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada MHP’nin bu olayla hiçbir alakasının olmadığını dile getiren Güldoğan, "MHP'nin adının haksız yere karıştırıldığı adliye önündeki silahlı saldırının, taraflar arasında daha önceye dayalı husumet neticesinde yaşanan adli olayın duruşması görüldükten sonra adliye çıkışında tarafların birbirini kışkırtması sonucu oluştuğu" belirtildi.

Güldoğan, taraflardan adli geçen şahısların partimizle herhangi bir kademesinde görevi olmadığını ve MHP'nin bu olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını vurgulayan Güldoğan,  "Bu durum son zamanlarda adli bir cinayetle partimizi ilişkilendirmeye çalışan şer odaklarının devamı niteliğindedir. Partimizin adı bu tip adli olaylarda kasten kullanılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin adını bu tür olaylarda anmaya çalışanların basit oyunlarına gelmeyecek kadar köklü ve şerefli bir duruşa sahibiz. Partimizle ilgisi olmadığı halde partimizin adı kullanılarak görevli olduklarını dile getirmeleri, partimize zarar vermek isteyenlerin kirli niyetlerini su üstüne çıkarmıştır." dedi.

Güldoğan'dan Soğukkanlılık Çağrısı

Güldoğan, açıklamasının sonunda tüm ülküdaşlarını ve Yalovalı hemşerilerini metanetli ve soğukkanlı olmaya davet etti. Güldoğan,"Bu tür ucuz provokasyonlara gelmemelerini önemle rica ediyoruz.” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.