Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

CHP Yalova İl Teşkilatı İl Danışma Kurulu Toplantısını yoğun bir katılımla Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
CHP Yalova İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Burada konuşan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, “Yerel yönetimlerin başarıları, partimizin ülke genelindeki hedefleri açısından büyük bir önem taşıyor” dedi.

CHP Yalova İl Danışma Kurulu toplantısı, Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın yanı sıra parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, açılış konuşmasında partinin il teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi vererek belediyelerin çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Doğancı, “Yerel yönetimlerin başarıları, partimizin ülke genelindeki hedefleri açısından büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, belediyelerimizin gerçekleştirdiği projeleri desteklemeye ve bu projelerin etkisini artırmaya yönelik stratejiler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantının ikinci bölümünde söz alan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirerek gelecek adımlarla ilgili görüşlerini paylaştı. Becan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, yerel seçimlerde elde ettiğimiz sonuçları analiz ederek, partimizin iktidar olma yolunda izleyeceği stratejileri belirledik. Hep birlikte, partimizi daha iyi yerlere taşımak için gereken tüm adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantı, parti yöneticileri, belediye başkanları ve partililerin katkılarıyla geçen yılki yerel seçimlerin sonuçları değerlendirildi ve önümüzdeki dönem için planlanan hedefler konuşuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.