Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar Kızılcahamam Kampına Katıldılar

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar Ankara’da Kızılcahamam da gerçekleştirilen, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı”na katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkanlar Kızılcahamam Kampına Katıldılar

AK Parti'de seçim sonrası istişare toplantıları sürüyor. Milletvekillerinin ardından bu kez de belediye başkanları Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Kampa Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ile Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova Belediye Meclisi üyesi Fatih Şahin de katıldılar.

Kampın ikinci gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek onlara hitap etti. Burada CHP’li belediyelerin verdikleri hiçbir vaadi tutmadıklarını da ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçimler bitince muhalefetin vaat yağmurunun da sonuna gelindi. Gençlere, kadınlara, esnafa, emekliye verilen sözlerin tamamı unutuldu. Düne kadar seçim kazanmak için hesapsızca atıp tutanlar bakıyorsunuz bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. 'Ucuzlatacağız, fiyatını indireceğiz, hatta bedava yapacağız' dedikleri hizmetlerin neredeyse tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiler. Bu konuda gemiyi öyle bir azıya aldılar ki kendi partilileri bile isyan etmeye başladı. İş üretmek, verdikleri sözlerin arkasında durmak, hizmet etmek yerine bütün enerjilerini artık bahane bulmaya harcıyorlar. Devraldıkları kimi belediyelerde eski başkanlarımıza iftiralar atacak kadar siyasi ahlaktan yoksun davrandılar. Allah var. Bu süreçte sadece bir kesime verdikleri sözlere sadık kalıyorlar. Şahsi reklam ajansı olarak kullandıkları bazı medya mensuplarına Roma turuyla diyet borçlarını ödemekte hiçbir kusur etmiyorlar. Nepotizmin ne demek olduğunu 3 ay içinde uygulamalı olarak milletimize gösterdiler.” dedi.

Yerel yönetimler değerlendirme ve istişare kampında 31 mart seçimlerinin sonuçlarının kapsamlı bir değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca belediyelerin atacağı adımlar ve yerel yönetim stratejisi masaya yatırıldı.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar kampın son derece verimli geçtiğini ifade ederek ilçelerdeki sorun ve taleplerini parti yetkililerine iletme imkanı bulduklarını dile getirdi. Acar, “Genel Başkan Yardımcılarımız bölgelerindeki belediye başkanlarıyla toplantılar yaparak seçim sonuçlarını, sorun ve talepleri dinlediler. Biz de belediye başkanları olarak ilçelerimizdeki durumu ve talepleri onlara iletme imkanı bulduk.” diye konuştu.

Başkan Acar Bakanlarla görüştü
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar kamp kapsamında bakanlarla da görüşme imkanı buldu. Bu çerçevede Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la biraraya gelen Acar ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Turzm tahsis alanları ile ilgili gelinen nokta hakkında da bakan Ersoy’la istişarede bulunan Acar ilçedeki sorunlar ve talepleri iletti.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile de görüştü. Termal Belediyesi’nin spora verdiği destekler hakkında bilgiler aktaran Acar ilçenin ihtiyaç duyduğu sportif yatırımlarla ilgili de destek istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.