Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’den Ankara Çıkarması

AK parti Yalova Milletvekilleri, Yalova İl Başkanı, Belediye başkanları ve İl Genel meclisi Başkanı ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri’nden oluşan Yalova heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ak Parti’den Ankara Çıkarması

Yalova heyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u da makamında ziyaret ederek yaşanan sorunlar, talepler ve ihtiyaç duyulan projeleri ilettiler.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Ak Partili belediye başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Yalova’ya yapılacak yatırımları görüştü.

Ziyarete Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alaçatı da katıldı. Yalova heyeti, Bakan Kurum ile ilin gelişimi için yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş, “Bakanımız Murat Kurum ile Yalova için yapılacak yatırımları ve projeleri konuştuk. Kendisine ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. Meliha Akyol ise, “Sayın Bakanımız, taleplerimizi karşılıksız bırakmadı ve şehrimizin ihtiyaçlarına olan ilgisi için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel de görüşmenin Yalova açısından verimli geçtiğini belirterek, “Sayın Bakanımız pek çok projemize destek sözü verdi ve ilgili birimlere talimatlar verdi. Bu iş birliği için Milletvekillerimize ve Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.