Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar, Arslan Ve Kaçar Kampa Katılacak

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar 1-2 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek Değerlendirme ve İstişare Kampı’na katılacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Acar, Arslan Ve Kaçar Kampa Katılacak

Geçtiğimiz günlerde milletvekilleri kampı düzenleyen AK Parti’de Temmuz ayının 1 ve 2ncü günlerinde bu kez belediye başkanları kampa alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kampa bakanlar da katılacağı, belediye soranları ve yeni önem çalışmaları ele alınacak. 81 ilin belediye başkanlarının bir araya geleceği kamp Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Değerlendirme ve İstişare Kampı adıyla düzenlenecek olan kamp 1-2 Temmuz tarihlerinde Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar da katılacak. Ayrıca MYK üyeleri ile çok sayıda bakanda kampta hazır bulunacak. Kampın ilk günü Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek. Aynı gün genel başkan yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ile Çiğdem Karaaslan sunum yapacak. Bakanlar da kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Çevre, enerji, aile ve hazine bakanları söz alacak.

Kamp boyunca belediyelerdeki sorunlar, vatandaşın talep ve şikayetleri istişare edilecek. Belediye başkanlarının sorunlara ilişkin çözüm önerileri ele alınacağı toplantıda sokak hayvanlarıyla ilgili çözüm önerili alınacak.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ın da katılacağı kampın son gününde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde son oturum yapılacak. Genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz yeni döneme ilişkin yol haritasını belediye başkanlarına anlatacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.