Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne 5 Yeni Uzman Hekim

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosuna yeni katılan uzmanlar ile birlikte, sağlık hizmetlerinde önemli bir adım attı. 

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne 5 Yeni Uzman Hekim

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. M. Ali Yücesoy, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ömer Ayhan, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. İrem Nedirlİ, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emrah Çitil, Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Sinem Dağlı’yı kadrosuna katan hastane hizmetlerin daha hızlı ve konforlu verilmesi noktasında önemli mesafe aldı.

Kadroya katılan yeni hekimlerle; Genel Cerrahi Polikliniğindeki uzman hekim sayısı 6’ya, Kalp ve Damar Hastalıkları Polikliniğindeki uzman hekim sayısı 6’ya, Kardiyoloji Polikliniğindeki uzman hekim sayısı 5’e, Dahiliye (İç Hastalıkları) Polikliniğindeki uzman hekim sayısı 9’a ve Yoğun Bakım Polikliniğindeki uzman hekim sayısı ise 1’e yükselmiş oldu.

Konuyla ilgili olarak hastaneden yapılan açıklamada ise, “Hastanemizde doktor kadromuz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığımız MHRS veya 182 telefonundan randevu alarak muayene olabilirsiniz. Yeni doktorlarımızın katılımıyla Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Doktorlarımıza hoş geldiniz der, başarılar dileriz. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.