Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Hizmetleri Konuşuldu

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman hekimleri, psikiyatri ve çocuk psikiyatrisi uzman hekimleri ile bir araya gelen Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş sağlık hizmetlerinin daha hızlı, kesintisiz ve kaliteli olarak sağlanması için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyduklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Sağlık Hizmetleri Konuşuldu

Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticileri, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman hekimleri, psikiyatri ve çocuk psikiyatrisi uzman hekimleri ile bir araya geldi. Toplantıya Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç de katıldı.

Toplantıda konuşan Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, hastanedeki sağlık hizmetlerinin daha hızlı, kesintisiz ve kaliteli bir şekilde verilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Karakuş, "Yalova'daki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için sürekli çalışıyoruz. Hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Bu toplantılar, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için önemli bir fırsattır" dedi.

Toplantıda ayrıca hekimlerle istişarelerde bulunuldu ve hastanedeki sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için atılacak adımlar tartışıldı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen bu toplantı, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.