Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Ergenç'ten Kemoterapi Ünitesine Ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, kemoterapi ünitesini ziyaret ederek hem sağlık personeliyle hem de hastalarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başhekim Ergenç'ten Kemoterapi Ünitesine Ziyaret

Ziyaret sırasında doktorlar ve sağlık ekibinden bilgi alan Ergenç, hastaların taleplerini de dinleyerek onların sağlık hizmeti ile ilgili memnuniyetlerini öğrendi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kemoterapi ünitesini ziyaret eden Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç buradaki çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette Onkoloji doktorları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım ve Uzm. Dr. Mehmet Emin Büyükbayram da Ergenç’e eşlik ettiler. Başhekim Hasan Ergenç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Kemoterapi Ünitemizi ziyaret ederek, Onkoloji doktorlarımız Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım ve Uzm. Dr. Mehmet Emin Büyükbayram ile birlikte tedavi gören hastalarımızla bir araya geldik. Hastalarımızın sağlık hizmetlerimizden duyduğu memnuniyeti ve güzel geri bildirimlerini dinlemek bizi de mutlu etti. Kemoterapi ünitemizdeki hasta sayısı her geçen gün artıyor ve amacımız, hastalarımızın Yalova dışında başka bir merkeze gitmeden tüm tedavi süreçlerini hastanemizde tamamlamalarını sağlamak” dedi.

Sağlık Ekibine Teşekkür

Ziyaret sırasında, hastalarla sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Ergenç, hastaların tedavi süreçlerini en iyi şekilde geçirmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ergenç ayrıca, “Ünitemizde özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” diyerek sağlık personelinin önemli katkılarına da dikkat çekti. Ergenç Kemoterapi ünitesinde görev yapan personellere teşekkür belgelerini de takdim etti.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Ünitesi, açıldığı günden bu yana artan hasta sayısı ile bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.